Головна »  Київ »  Готелі Києва

Готель Києва "Нивки Плаза"

Телефон: (044) 229-79-67, (044) 229-79-66
Адрес: м. Київ, вул. Маршала Гречко, 5
E-mail: nyvkyhotel@gmail.com

Готелі Києва