Сезон міноги почався в Іспанії

Сезон міноги почався в Іспанії
В іспанському автономному співтоваристві Галісія, розташованому на північному заході країни, почався сезон змієподібна риб міног.
З зимових місяців і до початку квітня міноги мігрують в прісноводні річки, де й відбувається їх вилов. М'ясо цієї риби має темний колір, насичений смак і незвичайну текстуру.
Існує безліч способів приготування міноги: з використанням її власної крові, вина і цибулі, на грилі, з начинкою та інші. Протягом сезону рибу подають практично в усіх ресторанах регіону.
Крім того, все більше ресторанів Галісійська кухні з'являється в Мадриді, і там теж готують міног. Вартість делікатесу в столичних закладах досить висока - 30-80 євро і вище - залежно від розміру

Комментарии наших посетителей

 
Оставить комментарий

Новости